TILLSAMMANS SKAPAR VI MÖJLIGHETER MED MEDIA - DU FORMAR DIN FRAMTID

Tycker du som vi att digitala medier, mobilitet och social webb är såväl framtiden som det roligaste som finns? Kom då och skapa din framtid hos oss! Talang är nyckelordet när vi letar starka individer som vill vara med och bygga framtidens bolag inom digitala media. Du arbetar i en kreativ miljö med nyfikna och högpresterande säljare och kreatörer. Nedan listar vi de speciella kompetenser vi letar aktivt efter just nu. Hittar du inte ditt drömjobb listat nedan men är en stark individ med talang så är du ändå varmt välkommen att höra av dig till oss på jobb@find1.se, eller gör din ansökan här.

Account Manager

Inspirerad av Wolf of Wall Street?

Förbiser man de tveksamheter som filmen innehöll och de än mer tveksamma affärsmetoder som användes så finns det något i Stratton Oakmonts företagskultur som vi delar. Vi vill att alla våra medarbetare ska ha fantastiskt roligt, tjäna mycket pengar och lägga grunden för ett riktigt bra liv. Viktigt är att alla hittar mening i sitt jobb och i sitt liv så att vi, till skillnad från filmen, bygger en stabil grund för framtiden istället för ett liv i dekadens. Framförallt vill vi att alla skall glädjas i varandras framgång.

Vi ser det långsiktiga värdet i att verkligen engagera oss djupt i våra medarbetare, både på ett privat och ett professionellt plan. Vi sätter individen i fokus och förverkligar både långsiktiga och kortsiktiga mål. Vad andra kallar drömmar uppnår vi genom att hjälpa varandra genom utbildning, inspiration och hårt arbete på en mycket utmanande men rolig arbetsplats. Utöver att ge våra medarbetare möjligheten till en finansiell trygghet och frihet, vill vi även bidra till en bättre värld och donerar delar av försäljningsintäkterna till välgörenhetsprojekt.

Våra produkter
Genom att jobba med några av marknadens starkaste och mest etablerade produkter och utan lönetak, finns möjligheterna att snabbt komma upp i stor försäljningsvolym och lön. Vi har tre huvudförsäljningsområden:

Rekryteringsmedia
Affärspartners: Affärsvärlden, Veckans Affärer
Vi säljer platsannonsering i våra affärspartners tidningar.

Projektmedia
Affärspartner: Dagens Industri, Nöjesguiden
Vi säljer annonsering med tematisk inriktning och employer branding i våra affärspartners bilagor.

Digital Media
Affärspartner: Jajja, Bonnier MatchAd
Vi säljer kompletta webblösningar inom hemsideproduktion, app-produktion, sökmotoroptimering samt annonsering på Facebook, Google och i Bonniers premiumnätverk.

Egna Konsumentsidor
Här utvecklar vi hemsidor riktade mot slutkonsument där mycket kommer ske under 2014 och utvecklingsmöjligheterna är enorma när vi hittar rätt.

Arbetsuppgifter
Brinner du för att göra affärer och vill ta ansvar för din egen framtid kan just du vara Find1s nästa toppsäljare! Du kommer vara en del av visionärt team som förverkligar det andra kallar drömmar. Vi vill att alla ska vara med och forma utvecklingen av bolaget och hitta nya affärsområden. Vi är ett expansivt entreprenörsdrivet bolag som bara ser möjligheter. Vi ser att man främst säljer ifrån kontoret men då det är upp till varje individ att själv förvalta sin egen tid och att nå sina egna mål är det inte uteslutet med andra försäljningssätt. Endast du själv sätter begränsningarna för vad du kan åstadkomma.

Karriärmöjligheter
Vi är också lyhörda för våra medarbetares idéer och premierar de som hittar nya affärsmöjligheter både inom ramarna för befintliga produkter men också i helt nya affärsområden. Vi ser gärna att medarbetare blir ansvariga för nya projekt och helt får styra genomförandet av dem. Det kan vara allt ifrån nya samarbeten med befintliga mediehus till helt egenutvecklade konsumentprodukter.

Tidigare meriter
Dokumenterade idrotts- och musikinsatser på hög nivå är meriterande eftersom vi vet att dessa personer har vad som krävs för att pressa sig till absolut toppnivå och älskar att vinna!
Välkommen till Find1 – Stratton Oakmont i en professionell och humanitär tappning med ledorden: focus, forward, fun!
Action!
Vi har har gjort resan förr, vi gör den nu igen, vill du vara med? Lyft luren och ring!

Ansök Här

Utvecklare

Vi utvecklar dig som utvecklare

Find1 befinner sig i en expansiv fas och flera nya affärsområden är i sin linda, därför söker vi personer som vill vara med och forma sin egen och Find1s framtid. Nu söker vi en utvecklare som vill vara bli del av ett kreativt team.

De få krav vi ställer förutom att verkligen brinna för programmering är:

  • Behöver kunna något serversidespråk (helst php eller C#),
    Javascript, html och css.
  • Att ha jobbat med MVC-ramverk är bra.

Vår filosofi
Vi är ett entreprenörsdrivet bolag och premierar egna initiativ och överlåter ett stort ansvar på medarbetarna till att utveckla våra affärsområden och helt nya affärsidéer. Vi vet att ni som medarbetare är närmare marknaden och uppmärksammar tidigare hur den utvecklas. Vi vet att trender inom i den digitala världen snabbt förändras och tack vare vår filosofi kan vara i framkant och adaptera oss.

Affärsområden
I dagsläget är våra primäraffärsområden, digital media, rekryteringsmedia och projektmedia.

  • Under digital media ingår hemsideproduktion, sökmotorsoptimering med Jajja och adwords som Google Partner.
  • Under rekryteringsmedia ingår primärt platsannonser i samarbete Veckans Affärer och Affärsvärlden.
  • Under projektmedia ingår bilageproduktion till Dagens Industri och Nöjesguiden.

Vi blickar in i framtiden
Vi ser spänt fram emot att utveckla områdena med till exempel videoproduktion, egna produkter inom digitalmedia.
Som utvecklare på Find1 kommer du befinna dig i en inspirerande miljö där möjligheter till både utveckling och karriär är stora.

Om företaget
Med utgångspunkt från vårt kontor om 450 kvm på Östermalmsgatan i anrika
Generalitetshuset skapar vi nya affärsmöjligheter för företag i den digitala eran. I två huvudsakliga affärsområden, Rekryteringsmedia och Digital Närvaro, utvecklar och säljer vi produkter inom rekrytering och employer branding samt responsiv webbdesign, sökmotoroptimering och appar. Med egen produktion och starka samarbetspartners som Dagens Industri, Veckans Affärer, Affärsvärlden och Jajja Communications är vi den nya tidens mediehus.

Ansök Här

 
 

Formulär för jobbansökan